Belastingadvies- aangifte

Belastingconsulent

Belastingaangifte doen is  voor vele mensen en bedrijven is een vervelende klus die zij graag uitbesteden aan een  vertrouwd kantoor (belastingconsulent). Wij doen verschillende aangiftes (omzetbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting) en fiscale adviezen voor zowel zakelijke als particulieren.

Grutter Consultancy helpt u graag.

Ontdek onze diensten in belastingaangifte

Wij bieden onze diensten aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze belastingconsulent zorgt er graag voor dat uw belastingaangifte op tijd, correct en volledig wordt ingevuld. Wij kunnen verschillende soorten aangiftes verwerken. Ook de aangifte die u dit jaar moet indienen, ligt bij onze professionals in de juiste handen. U kunt ons inschakelen voor onder andere:

 • Fiscaal advies
 • Loonbelasting
 • Omzetbelasting
 • Inkomstenbelasting
 • Vennootschapsbelasting

Kortweg gezegd zijn wij gespecialiseerd in de SBR, IPB, VPB en BTW aangifte. Maar wat houden deze termen precies in? Moet u misschien één van deze aangiftes doen? Lees verder om meer over elke soort aangifte te weten te komen.

De voordelen van het uitbesteden van uw belastingzaken

 • U bespaart tijd
 • U bespaart geld (zeer waarschijnlijk!)
 • U wordt op de hoogte gesteld van het resultaat
 • De belastingconsulent weet welke aftrekposten voor u gelden
 • Uw belastingaangifte doen wij compleet, digitaal en op tijd. Wij doen niet aan uitstel!
 • Uw aangifte wordt deskundig verzorgd met de juiste aftrekposten.
verklaring arbeidsrelatie

Wijzigingen in de belastingwetgeving

Elk jaar worden er wijzigingen doorgevoerd in de belastingwetgeving. Dat maakt de aangiften van de diverse soorten van belastingen voor U onoverzichtelijk.

Door gebruik te maken van de diensten van ons kantoor, weet u zeker dat u niet te veel belasting zult betalen. Wij weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn voor belastingplichtigen. We verwerken uw aangifte zorgvuldig en snel, dus digitaal.

Neem contact op

  • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


  Kies voor een online boekhouding

  Belastingaangifte doen is voor veel bedrijven en particulieren geen favoriete klus. Hoe zit het bijvoorbeeld met die verschillende boxen? Wat mag wel en niet meegerekend worden als inkomsten en zakelijke uitgaven? En welke kosten zijn allemaal aftrekbaar? Kortom, advies en ondersteuning bij uw BTW, IPB of VPB aangifte is geen overbodige luxe. Schakel daarom Administratiekantoor Grutter in. Wij verzorgen graag uw belastingaangifte.

  Welke belastingaangifte moet u indienen?

  Moet u een BTW aangifte doen? Dan spreken we over de omzetbelasting. Iedereen die een omzet boven een bepaald bedrag verdient, moet daar belasting over betalen. Het minimale bedrag aan omzet waar belasting over betaald moet worden, kan per jaar verschillen. Beschikt u over IPB tickets? Ook daar moet aangifte over gedaan worden. Wij leggen u graag uit hoeveel de loonbelasting momenteel is op IPB tickets. De zogenoemde VPB aangifte is bedoeld voor de vennootschapsbelasting. Laat ons u meer vertellen over de rechten en plichten aangaande deze belastingaangifte. De laatste soort aangifte die we hier aan bod willen laten komen, is de SBR aangifte. SBR staat voor Standard Business Reporting. Dit is speciale software waarmee aangifte gedaan kan worden.

  Laat ons de VPB, BTW of IPB aangifte voor u verzorgen

  Vindt u het elk jaar weer zo’n gedoe die verplichte belastingaangifte in te dienen? Draag deze taak dan over aan de specialisten van Administratiekantoor Grutter. Wij gaan uiteraard zeer secuur, vertrouwd en zorgvuldig met uw gegevens om. Bespreek eventueel direct onze andere diensten in boekhouding met ons. Wij houden graag uw volledige administratie voor u op orde. Bel naar +31105300138, stuur een mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij verzorgen graag uw belastingaangifte!

  city-165653_1920