Boekhouding en Administratie

Administratie uitbesteden?

Het uitbesteden van Uw administratie behoeft niet duur te zijn. Onze tarieven als administratiekantoor inclusief uw belastingaangiften en -zaken, zijn een stuk minder dan u denkt. Het laten doen van uw administratie en aangiften wordt dan een makkelijke keuze.

Wij verzorgen uw administratie vertrouwd, goed en voordelig. Dat is ons vak. Dat doen wij al vele jaren voor zeer veelsoortige ondernemingen in praktisch alle sectoren.

tarieven

Ontmoet uw ZZP boekhouder

Bent u voor financieel advies op zoek naar een ervaren boekhouder? Maak dan een afspraak met Administratiekantoor Grutter. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een MKB en ZZP boekhouding. Zo zorgt onze boekhouder ervoor dat u beschikt over een helder ondernemingsplan inclusief prognoses, dat uw aangiftes op tijd en correct worden ingediend en dat u elk jaar en overzichtelijke jaarrekening ontvangt. En omdat wij functioneren als een online administratiekantoor, betaalt u voor onze ZZP boekhouder nooit de hoofdprijs!

Ontdek wat onze boekhouder voor u kan betekenen

Als u ons inschakelt voor uw boekhouding, ligt uw gehele administratie in de juiste, professionele handen. Wij nemen u alle zorgen en taken uit handen. Tegelijkertijd zijn wij zeer betaalbaar. Wij hanteren namelijk een vast maandelijks all-in tarief. Hierin zitten al onze werkzaamheden opgenomen. U hoeft dus geen losse factuurtjes achteraf te verwachten van ons. Wij zijn vanaf het begin van onze samenwerking duidelijk over onze diensten, transparant over onze prijzen en professioneel in onze aanpak. Wat zoal in deze aanpak zit inbegrepen is:

 • Haal- en brengservice;
 • Verwerken van alle soorten van administraties;
 • Duidelijke periodieke en tussentijdse (maandelijkse)rapportage;
 • Alles strak op tijd geregeld een aangegeven (geen uitstelregeling);
 • Alle soorten van fiscale aangiften
 • Volledige salarisadministratie(s);
 • Uw jaarrekening wordt kort na afloop van het boekjaar opgesteld;
 • SBR aangiftes voor zowel digitale deponeren van de jaarstukken maar ook als het nodig is een digitale kredietrapportage naar uw bank aan te leveren.
 • Ondernemingsplan samen met u schrijven
 • Opstellen van prognose
 • Periodieke besprekingen

Kortom, neem direct contact op met onze particuliere, MKB of ZZP boekhouder!

Neem contact op

  • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


  Kies voor onze betaalbare doch kwalitatieve boekhouder

  U begrijpt, voor onze boekhouder betaalt u dus nooit onnodig veel. Dat is bij een standaard administratiekantoor met dure accountants vaak wel anders! Maar dat wij voordelige tarieven hanteren voor onze diensten in ZZP boekhouding, betekent niet dat deze werkzaamheden van onvoldoende kwaliteit zijn. Integendeel! Onze boekhouder staat namelijk bekend om zijn uiterst vakkundige, vertrouwde en voordelige aanpak. Dus wilt u uw boekhouding netjes op orde krijgen en houden? Wenst u passend advies voor wanneer het tijd is voor de belastingaangifte? Wilt u het bijhouden van uw ZZP administratie uitbesteden aan een specialist? Onze boekhouder staat voor u klaar. Schakel ons direct in!

  Schakel onze ZZP boekhouder in

  Wilt u over volledige ZZP boekhouding overdragen aan een betaalbare doch kwalitatieve boekhouder? Neem dan contact op met Administratiekantoor Grutter. U bereikt ons door te bellen naar +31105300138, stuur een mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Uw boekhouding, belastingaangifte en salarisadministratie ligt in in de juiste handen bij onze ZZP boekhouder!

  Onze werkwijze

  Dat is de verwerking van Uw administratie (dagelijks, maandelijks of kwartaal basis), tussentijdse rapportage en advisering, samenstellen jaarrekening, aangifte Inkomstenbelasting, aangiften BTW. VpB aangifte en loonheffing, onze werkwijze zorgt er uiteraard voor dat alles altijd keurig en op tijd is.

  U kunt zo u wilt een vrijblijvende indicatieve offerte opvragen. Voordelig, up-to-date en alle aangiften altijd op tijd.
  Wilt u ook tot onze klantenkring behoren? Wij zien ook u graag als onze tevreden klant!

  rotterdam