Financieel Bedrijfsadvies

Ontvang hulp bij bedrijfsfinanciering

Heeft u behoefte aan financieel advies? Schakel Administratiekantoor Grutter in. Wij leveren hulp bij bedrijfsfinanciering. Wenst u geadviseerd te worden in de mogelijkheden wat betreft het leasen van bedrijfsmiddelen? Wilt u de financiering van uw werkkapitaal aanpassen? Of moet de financiering van uw bedrijfspand vakkundig herzien worden? Wij staan in alle gevallen voor u klaar met passend financieel advies.

ouderkerk aan den ijssel

Vraag ons om financieel advies

Het ontvangen van voldoende krediet is voor veel ondernemers in het MKB nog een bar lastige opgave. Daarom is het inschakelen van hulp bij bedrijfsfinanciering geen overbodige luxe. Wij kennen de nieuwste mogelijkheden, zodat uw (nog relatief kleine of startende) onderneming toch aan de benodigde bedrijfsfinanciering kan komen. Zo kunnen wij u helpen aan een borgstelling voor MKB kredieten, een ander passend MKB krediet of wij geven u passend advies over de mogelijkheden van bijvoorbeeld crowdfunding. Tijdens onze gesprekken willen wij graag uw financiële stukken inzien. Blijken deze niet op orde? Dan bent u bij ons meten aan het juiste adres voor het realiseren van een ordelijke boekhouding.

Waar wenst u financiële hulp of advies bij?

Bij ons kunt u terecht met allerhande fiscale vraagstukken. Waar loopt u momenteel als ondernemer tegen aan? Wij helpen u graag op onder andere de volgende gebieden:

 • Innovatie
 • Herstructurering
 • Bedrijfsopvolging
 • Pensioenadvisering
 • Vermogenstructurering

Heeft u financieel advies nodig op een ander gebied? Neem contact met ons op.

Neem contact op

  • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


  Waarom ons inschakelen voor financieel advies?

  Het is heel goed te begrijpen dat u bepaalde financiële producten nogal lastig vindt. Het is immers niet uw vakgebied en u bent er niet dagelijks mee bezig. U spendeert uw tijd en energie, geheel begrijpelijk, liever aan uw eigen core business! Daarom raden wij u ten zeerste aan ons administratiekantoor in te schakelen voor hulp bij uw fiscale vraagstukken. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij u geen producten of oplossingen aanraden die niet bij uw bedrijf of budget passen. Wij geven u namelijk pas financieel advies als wij uitvoering weten hoe uw bedrijfsvoering, omzet en inkoop in elkaar zit.

  Schakel ons in voor hulp bij bedrijfsfinanciering

  Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw bedrijfsfinanciering? Schakel dan de vakkundige, vertrouwelijke en voordelige specialisten van Administratiekantoor Grutter. Ga een gesprek met ons, zodat wij precies weten van welk financieel advies wij u mogen voorzien. Maak een afspraak met ons via +31105300138, stuur een mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of laat uw gegevens achter op het online contactformulier. Bij ons bent u aan het juiste adres voor betaalbare hulp bij bedrijfsfinanciering!

  barendrecht