Interim Management – Bedrijfsbemiddeling

Consultancy en interim management

Het voeren en optimaliseren van financieel administratieve processen is ons vak en passie!

Vanzelfsprekend nemen wij onze rijke ervaring en kennis hierin mee. Belangrijk is ook dat wij het vermogen hebben om door processen heen te kijken, de reikwijdte en consequenties van keuzes te doorzien en dat wij graag een manager of adviseur zijn die het organisatie-perspectief leidend laat zijn in de koers die op financieel administratief gebied gevoerd wordt. Wij gaan hierover graag in overleg met verschillende partners (intern en extern), zien makkelijk dwarsverbanden en wij zijn er sterk in om anderen te adviseren en mee te nemen in de koers die gevaren gaat worden.

Branche ervaring

Kennis – & researchinstituten, Advieskantoren, Research & industrie, Gezondheidszorg, ICT, Maritiem, Expeditie, Telemarketing, Automotive, Agrarisch (research & development), Olie en gas (betaalsystemen)

Uw specialist in bedrijfsbemiddeling

Wilt u een bedrijf verkopen of kopen? Dan is kwalitatieve bedrijfsbemiddeling geen overbodige luxe. Schakel Administratiekantoor Grutter in als u advies of ondersteuning wenst bij deze komende bedrijfsovername. Elk bedrijf kunnen wij vakkundig bijstaan tot een prettige en zorgeloze overname, koop of verkoop. Van bewezen groothandel tot beginnende start-up. Maak een afspraak met ons, zodat wij uw wensen mogen vernemen aangaande bedrijfsbemiddeling.

Ontdek onze aanpak bij een bedrijfsovername

Als u uw bedrijf wilt verkopen, stellen wij graag een heldere en professionele bedrijfswaardering voor u op. Wij laten onze exacte waardebepaling tot stand komen na een grondig onderzoek. Wij presenteren uw organisatie precies daar waar u wenst. Lokaal, nationaal of zelfs internationaal. Omdat wij beschikken over een enorm netwerk aan bedrijven en contacten, komt uw bedrijf direct onder de aandacht bij de juiste personen. Ook blijven wij nauw betrokken wij de onderhandelingen over een voorlopige en definitieve overeenstemming. U begrijpt, wij staan het gehele traject aan uw zijde als u uw bedrijf wilt verkopen. Graag sommen wij onze voordelen binnen een bedrijfsovername voor u op:

 • Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsbemiddeling
 • Wij houden regelmatig persoonlijk contact met u
 • Wij kunnen de bedrijfsovername verzorgen
 • Wij beschikken over een ruime bedrijvendatabase
 • Wij kunnen de bedrijfswaardering verzorgen

Kortom, schakel ons direct in voor passende ondersteuning bij een bedrijfsovername.

Neem contact op

  • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


  Waarvoor kunt u uw bedrijf verkopen?

  Als u uw bedrijf moet/wilt verkopen, wilt u natuurlijk als eerste weten wat uw bedrijf nog oplevert. Schakel ons daarom in voor een degelijke bedrijfsbemiddeling. Wij controleren namelijk eerst uiterst uitvoerig wat de marktwaarde van uw bedrijf is. Hiervoor gebruiken we diverse waarderingsmethoden. Een belangrijke stap in dit proces is het doorspreken van bepaalde zaken met u. Denk aan de bedrijfskosten, de inkoop, de ontwikkeling van omzet, de waarde van uw activa en de opgestelde prognoses. Een ander belangrijk onderdeel is uw bedrijf vergelijken met andere spelers in de bedrijvenmarkt. Denk aan vraag-en-aanbod, trends, een mogelijke crisis en concurrentie. Kortom, wij zorgen voor een complete bedrijfsbemiddeling.

  Schakel ons in voor bedrijfsbemiddeling

  Heeft u behoefte aan kwalitatieve bedrijfsbemiddeling, omdat u uw bedrijf gaat verkopen? Wij helpen u graag aan een zorgeloze bedrijfsovername. Bel naar +31105300138, stuur een e-mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Met onze bedrijfsbemiddeling kunt u voordelig, vertrouwd en vakkundig uw bedrijf verkopen!