MKB Boekhouding

Maak kennis met ons administratiekantoor

Zoekt u een uitstekend administratiekantoor dat uw MKB boekhouding op orde kan krijgen en houden? Dan bent u aan het juiste adres bij Administratiekantoor Grutter. Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere, ZZP en MKB administratie. Zo zorgen wij er graag voor dat al uw zaken tot in detail kloppen, voortdurend worden bijgewerkt en eenvoudig te raadplegen zijn. En voor het bijhouden van uw complete MKB boekhouding vraagt ons administratiekantoor zeer voordelige tarieven!

Ontdek onze diensten in MKB boekhouding

Vindt u het ook zo lastig uw administratie netjes bij te houden? Draag deze dan over aan de specialisten van ons administratiekantoor. Zo hoeft u zich niet meer druk te maken over het correct en tijdig verwerken van uw volledige boekhouding. Onze diensten zijn zeer uitvoerig, doch erg betaalbaar. U betaalt aan ons administratiekantoor namelijk een vast maandelijks all-in tarief. Dit werkt uiterst eenvoudig, omdat wij voor dit tarief alle benodigde werkzaamheden verrichten. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen en ontvangt u niet steeds losse factuurtjes. De diensten die zijn opgenomen in onze complete aanpak zijn onder andere:

  • Haal- en brengservice
  • Volledige salarisadministratie
  • Ondernemingsplan inclusief prognose
  • Periodieke rapportages en jaarrekeningen
  • Belastingaangiftes (BTW, SBR, IPB en VPB)

Kortom, wij pakken uw volledige administratie op. Maak direct een afspraak met ons administratiekantoor.

Draag uw administratie over aan onze specialist

Wat ons onderscheidt van andere administratiekantoren, is dat wij het u niet duurder maken dan nodig is. Bij ons werken geen dure accountants. Onze boekhouder verzorgt uw MKB boekhouding minstens net zo uitvoerig, kwalitatief en overzichtelijk als een duurdere specialist op de markt, maar stukken goedkoper. Wij noemen onze aanpak niet voor niets vertrouwd, vakkundig en voordelig. Dus vindt u het lastig uw belastingaangifte correct in te vullen? Is het netjes bijhouden van uw MKB boekhouding niet één van uw hobbies? Loopt uw administratie al maanden achter? Laat ons administratiekantoor u dan verder helpen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op met ons administratiekantoor

Overweegt u uw MKB boekhouding en administratie over te dragen aan professionele en betrouwbare handen? Schakel dan Administratiekantoor Grutter in. Maak een afspraak door te bellen naar 010-5300138, stuur een mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Ons administratiekantoor verzorgt uw administratie graag kwalitatief, op tijd en volgens uw wensen.

mkb boekhouding