Ouderkerk aan den IJssel

De verzorging van uw salarisadministratie in Ouderkerk aan den IJssel

Wenst u financieel advies van een deskundige boekhouder in Ouderkerk aan den IJssel? Dan bent u aan het juiste adres bij Administratiekantoor Grutter. Wij zijn een administratiekantoor met een passie voor het optimaliseren van financieel administratieve processen. Dit betekent dat wij de verantwoordelijkheid willen nemen voor uw MKB en ZZP boekhouding en salarisadministratie. Tevens zullen wij de BTW, IPB en VPB aangifte voor u doen. Benader ons voor meer informatie over onze diensten op het gebied van boekhouding, bedrijfsbemiddeling en financieel advies.

Ons dienstenpakket

Wanneer u graag uw salarisadministratie wilt uitbesteden in Ouderkerk aan den IJssel, staan wij graag voor u klaar. Met veel nauwkeurigheid en toewijding richten wij ons op het bijhouden van uw boekhouding, administratie en belastingaangifte. De MKB en ZZP boekhouding zullen wij vooral online uitvoeren. Op deze manier kunnen wij onze werkzaamheden duidelijk en inzichtelijk houden voor onze klanten. Zoekt u een specialist op het gebied van financieel advies en bedrijfsbemiddeling? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij bieden hulp bij bedrijfsfinanciering en laten uw bedrijfsovername vlekkeloos verlopen.

Een all-in tarief voor onze diensten

Bij ons betaalt u een maandelijks all-in tarief voor onze diensten. Hierin zijn vrijwel alle diensten inbegrepen. Zo zullen wij het volgende voor u doen:

  • Verwerken van uw gehele administratie (bijvoorbeeld de salarisadministratie)
  • Duidelijke periodieke en tussentijdse rapportages opmaken
  • Ondernemingsplan en een prognose opstellen
  • Een volledige jaarrekening opmaken
  • Al uw (belasting)aangiftes (BTW, SBR, IPB en VPB) doen

Neem snel contact op met onze particuliere, MKB of ZZP boekhouder voor een vrijblijvende indicatieve offerte!

Scherp geprijsd online boekhouden via ons administratiekantoor

De diensten die wij als boekhouder in Ouderkerk aan den IJssel aanbieden, zijn zeer scherp geprijsd. Hoewel de diensten voordelig zijn, hoeft u niet bang te zijn voor de kwaliteit van de diensten. Met onze ervaring en kennis kunnen we een uitstekende kwaliteit garanderen. Bij ons bent u in vertrouwde en goede handen. Ook wanneer u ons inschakelt voor financieel advies of bedrijfsbemiddeling bij een bedrijfsovername. Tevens bieden wij advies op maat wanneer u uw bedrijf wilt verkopen. Benader ons administratiekantoor in Ouderkerk aan den IJssel voor hulp bij bedrijfsfinanciering.

Benader ons administratiekantoor vanuit Ouderkerk aan den IJssel

Wilt u onze boekhouder in Ouderkerk aan den IJssel ook inschakelen? Of wilt u verder worden geïnformeerd over het doen van belastingaangifte of hulp bij bedrijfsfinanciering? Benader ons dan via 010-5300138, mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij staan dan graag voor u klaar met de verzorging van uw salarisadministratie in Ouderkerk aan den IJssel.

ouderkerk aan den ijssel