Prins Alexander

De verzorging van uw salarisadministratie in Prins Alexander

Wenst u financieel advies van een deskundige boekhouder in Prins Alexander? Benader dan Administratiekantoor Grutter. Een boekhouder die een passie heeft voor het optimaliseren van financieel administratieve processen. Wij helpen u bijvoorbeeld met de MKB en ZZP boekhouding en de salarisadministratie. Tevens zijn wij in staat om de BTW, IPB en VPB aangifte voor u te doen. Benader ons voor meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van boekhouding, bedrijfsbemiddeling en financieel advies. Of maak direct een afspraak met onze boekhouder, zodat u uw salarisadministratie kunt uitbesteden in Prins Alexander.

De diensten van ons administratiekantoor

Wij zijn een administratiekantoor in Prins Alexander dat met veel aandacht en precisie uw boekhouding, administratie en belastingaangifte verzorgt. Als boekhouder doen wij aan online boekhouden. Dit geeft u veel inzicht en duidelijkheid in de taken die wij verrichten voor uw MKB of ZZP boekhouding. Tevens kunt u ons inschakelen voor financieel advies en bedrijfsbemiddeling wanneer u uw bedrijf wilt verkopen of bij een bedrijfsovername.

Een maandelijks all-in tarief

Kiest u voor onze diensten? Dan betaalt u maandelijks een all-in tarief. Hierin zijn vrijwel alle diensten inbegrepen. De diensten die u in dit pakket vindt zijn:

  • Verwerken van uw gehele administratie (bijvoorbeeld de salarisadministratie)
  • Duidelijke periodieke en tussentijdse rapportages opmaken
  • Ondernemingsplan en een prognose opstellen
  • Een volledige jaarrekening opmaken
  • Al uw (belasting)aangiftes (BTW, SBR, IPB en VPB) doen

Neem dus snel contact op met onze particuliere, MKB of ZZP boekhouder voor een vrijblijvende indicatieve offerte!

Voordelig uw eigen online boekhouder

Wanneer u onze online boekhouder in Prins Alexander inschakelt, zult u in ieder geval niet de hoofdprijs betalen. De tarieven van ons administratiekantoor zijn een stuk minder dan u denkt, zelfs inclusief uw belastingaangiften en -zaken. Ondanks de scherpe prijs vinden wij het heel belangrijk dat onze werkzaamheden van een uitstekende kwaliteit zijn. Met onze grote ervaring en kennis kunnen wij dit op een vertrouwde en voordelige manier voor u verwezenlijken. Dit geldt niet alleen voor de verzorging van uw boekhouding, maar ook voor ons financieel advies en bedrijfsbemiddeling bij een bedrijfsovername of wanneer u een bedrijf wenst te verkopen. Dus wilt u ook hulp bij bedrijfsfinanciering? Benader dan ons administratiekantoor vanuit Prins Alexander.

Benader ons administratiekantoor vanuit Prins Alexander

Wenst u ook online te boekhouden via onze boekhouder in Prins Alexander? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het doen van belastingaangifte of hulp bij bedrijfsfinanciering? Bel dan naar 010-5300138, mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze boekhouder helpt u graag met financieel advies op maat of uw salarisadministratie in Prins Alexander.

prins alexander