Rotterdam

De verzorging van uw salarisadministratie in Rotterdam

Zoekt u een deskundige boekhouder in Rotterdam die u kan voorzien van financieel advies? Benader dan de specialisten van Administratiekantoor Grutter. Als administratiekantoor hebben wij een passie voor het optimaliseren van financieel administratieve processen. U kunt ons dus inschakelen voor het op orde brengen en houden van uw MKB en ZZP boekhouding en salarisadministratie. Daarnaast zijn wij in staat om uw BTW, IPB en VPB aangifte te doen. Bel of mail ons en wij informeren u verder over onze werkzaamheden op het gebied van de boekhouding, bedrijfsbemiddeling en financieel advies.

Het dienstenpakket van ons administratiekantoor in Rotterdam

Wij zijn uw partner wanneer u uw salarisadministratie wilt uitbesteden in Rotterdam. Het bijhouden van uw boekhouding, administratie en belastingaangifte zal op een zeer nauwkeurige en deskundige manier worden uitgevoerd. De activiteiten die wij ondernemen op het gebied van de MKB en ZZP boekhouding zullen vooral online worden uitgevoerd. Dit geeft u meer inzicht en duidelijkheid in onze werkzaamheden. Heeft u behoefte aan een specialist op het gebied van financieel advies en bedrijfsbemiddeling? Wij staan graag voor u klaar met onze hulp bij bedrijfsfinanciering. Tevens kunt u rekenen op passende hulp bij een bedrijfsovername.

Het all-in tarief dat wij hanteren

Kies voor onze diensten en betaal een maandelijks all-in tarief. Hierin zijn al onze diensten inbegrepen. Wij zullen bijvoorbeeld het volgende voor u uitvoeren:

  • Een volledige jaarrekening opmaken
  • Ondernemingsplan en een prognose opstellen
  • Duidelijke periodieke en tussentijdse rapportages opmaken
  • Al uw (belasting)aangiftes (BTW, SBR, IPB en VPB) doen
  • Verwerken van uw gehele administratie (bijvoorbeeld de salarisadministratie)

Wanneer u contact opneemt met onze particuliere, MKB of ZZP boekhouder, maken wij graag een vrijblijvende indicatieve offerte voor u op!

Goedkoop online boekhouden en bedrijfsbemiddeling

Als boekhouder in Rotterdam hebben wij voor een scherpe prijs gezorgd bij al onze diensten. Desondanks hoeft u niet bang te zijn voor de kwaliteit van onze diensten. Door onze grote ervaring en kennis kunnen wij u een zeer hoogwaardige kwaliteit garanderen. U bent bij ons zeker in vertrouwde en goede handen. Zowel voor de verzorging van de boekhouding als het financieel advies en de bedrijfsbemiddeling bij een bedrijfsovername. Ons administratiekantoor in Rotterdam hoort graag van u, wanneer u hulp bij bedrijfsfinanciering wenst.

Bel of mail onze boekhouder vanuit Rotterdam

Wenst u ook onze boekhouder in Rotterdam in te schakelen? Of wilt u meer weten over onze activiteiten op het gebied van belastingaangifte of hulp bij bedrijfsfinanciering? Bel dan naar 010-5300138, mail via info@administratiekantoorgrutter.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Laat ons weten op welke manier wij u kunnen helpen met uw salarisadministratie in Rotterdam.

rotterdam