Salarisadministratie

Besteed uw salarisadministratie uit

Wist u dat het uitbesteden van uw salarisadministratie helemaal niet duur hoeft te zijn? Draag uw volledige administratie over aan Administratiekantoor Grutter. Wij hanteren zeer betaalbare tarieven voor onze diensten. Wij nemen u bovendien alle zorgen uit handen. Zo hoeft u zich nergens meer druk over te maken. Omdat wij ons bezighouden met uw administratie, kunt u zich voor de volle 100% richten op het ondernemen zelf. Wij bieden onze diensten aan voor elke sector. Dus ook uw salarisadministratie ligt bij onze specialist in de juiste handen.

Tarieven

Administratiekantoor Grutter hanteert voor salarisverwerking tarieven vanaf € 5,00 per salarisstrook.

mkb boekhouding

Waarom het uitbesteden van uw administratie verstandig is

Wij kunnen u alvast vertellen dat u niet de enige ondernemer bent die van het bijhouden van de salarisadministratie zeker geen hobby heeft gemaakt. Het is ook gewoon erg lastig om uw core business, het ondernemen zelf, te combineren met de benodigde administratie. En dan wilt u ook nog wat tijd en energie overhouden voor de gewenste acquisitie en om wat te netwerken! Kies daarom voor het uitbesteden van uw salarisadministratie. Wij pakken al uw taken op. Hiervoor vragen wij een vast en voordelig maandelijks all-in tarief. Wij verzorgen voor u dan onder andere:

 • Haal- en brengservice
 • Volledige salarisadministratie

Bent u er inmiddels ook van overtuigd dat uw salarisadministratie uitbesteden erg verstandig is? Benader ons administratiekantoor voor een afspraak.

Neem contact op

  • Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. privacy verklaring


  Draag uw salarisadministratie aan onze specialist over

  Wij leggen u graag uit wat ons onderscheidt van andere administratiekantoren. Zo werken bij ons geen dure accountants, maar bewezen en ervaren boekhouders die kwaliteit voorop hebben staan. Het correct, op tijd en zorgvuldig verzorgen van uw salarisadministratie: dat is ons doel. Wij vullen uw belastingaangifte correct voor u in. Wij gaan uiterst discreet met uw boekhouding om. En wij zorgen dat uw administratie te allen tijde op orde is. Wat wij ook voor u mogen betekenen, wij werken voordelig, vakkundig en vertrouwd. Wilt u meer weten over onze aanpak, diensten en tarieven? Neem contact met ons op.

  Kies voor het uitbesteden van uw salarisadministratie

  Wenst u niet langer uw eigen salarisadministratie bij te houden? Draag deze dan over aan de specialisten van Administratiekantoor Grutter. U bereikt ons door te bellen naar +31105300138, stuur een e-mail naar info@administratiekantoorgrutter.nl of vul ons online contactformulier in. U kunt uw salarisadministratie uitbesteden aan ons administratiekantoor voor een zeer laag tarief en volgens overzichtelijke en betrouwbare afspraken.

  city-165653_1920